עוד שאלה מראיון באינטל חיפה
מנהל: no2
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
עוד שאלה מראיון באינטל חיפה
קיבלתי את השאלה המפורסמת של לתכנן מודול שסופר את מס' האחדות בוקטור כניסה של 7 ביט. אחר כך ביקשו לדעת באיזה מספר וקטורים מינימלי אפשר לוודא את תקינות המודול. יש למישהו הסבר מועיל לגבי הפתרון?
אחרי שפתרתי ביקשו ממני לשדרג למודול שמסכם 8 ביט, התבחבשתי איתו קצת אבל הצלחתי לפתור - גם כאן אם למישהו יש פתרון הגיוני אשמח לשמוע.
תודה!
אחרי שפתרתי ביקשו ממני לשדרג למודול שמסכם 8 ביט, התבחבשתי איתו קצת אבל הצלחתי לפתור - גם כאן אם למישהו יש פתרון הגיוני אשמח לשמוע.
תודה!
- צ'יפמן
Re: עוד שאלה מראיון באינטל חיפה
היי.. אתה מוכן לפרט מהי השאלה המפורסמת?
אני לא זיהתי...
תודה
אני לא זיהתי...
תודה
- סטודנטית123
את יכולה להסתכל במאגר הידע ב"ראיון משרת סטודנט לאינטל" (אגב, הפתרון שם לא נכון), וגם באחד השרשורים האחרונים....
אתה מקבל וקטור בן 7 ביט בכניסה וצריך לתכנן רכיב בעזרת FAs שמוציא וקטור שמציין את מספר האחדות בוקטור הכניסה.
אם זה מעניין מישהו אני יכול לפרסם את הפתרון שלי עבור 8 ביט.
כמו שכתוב בנושא האחרון, שאלה עוקבת שנוהגים לשאול - מהו מספר הווקטורים המינמילי אשר דרוש לשם בדיקת תקינות המעגל בהנחה שכל ה FAs תקינים.
אתה מקבל וקטור בן 7 ביט בכניסה וצריך לתכנן רכיב בעזרת FAs שמוציא וקטור שמציין את מספר האחדות בוקטור הכניסה.
אם זה מעניין מישהו אני יכול לפרסם את הפתרון שלי עבור 8 ביט.
כמו שכתוב בנושא האחרון, שאלה עוקבת שנוהגים לשאול - מהו מספר הווקטורים המינמילי אשר דרוש לשם בדיקת תקינות המעגל בהנחה שכל ה FAs תקינים.
- צ'יפמן
אתה יכול לפרסם את הפתרון הנכון ל7 סיביות? ראיתי בעוד מקום פה באתר את אותו הפתרון
אשמח גם אם תפרסם את הפתרון שלך ל8 סיביות...
תודה
אשמח גם אם תפרסם את הפתרון שלך ל8 סיביות...
תודה
- סטודנטית123
הפתרון הנכון נמצא במאגר באחד הקבצים של פתרונות לראיונות חומרה בכתב יד (לא זה של אינטל).
בפתרון שלי השתמשתי גם ב HAs, אבל גם אם אסור תמיד ניתן לסמן FA ולא לחבר את כל הכניסות.
בפתרון שלי השתמשתי גם ב HAs, אבל גם אם אסור תמיד ניתן לסמן FA ולא לחבר את כל הכניסות.
- קבצים מצורפים
-
- sumOnes.JPG (17.8 KiB) נצפה 312 פעמים
- צ'יפמן
אם למישהו יש כיוון בקשר למספר הוקטורים המינימלי הדרוש לבדיקת תקינות המערכת - אשמח לראות תשובה.
- צ'יפמן
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד
עקבו אחרינו בטוויטר